Bewust Holistisch - Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen

 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN BEWUST HOLISTISCH!

Gezondheid en jezelf vitaal voelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bereiken, voornamelijk door veranderingen in de leefstijl is een ware passie voor mij en bekijk ik dan ook via een holistische benadering. Geneeskunde moet functioneel zijn en is dus niet een aandoening proberen te onderdrukken, maar oorzakelijke problemen bij de bron aanpakken en het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeren. Ik doe dat door de omstandigheden zo te maken, dat de eigen genezing op gang komt. En dat vind ik schitterend!

Wat betekent Holistisch nou eigenlijk?

Holistisch betekent ‘de mens in zijn geheel’. Hiermee wordt bedoeld dat het fysieke lichaam, psychosociale factoren, leefstijl, voeding, omgevingsfactoren en conditioneringen allemaal tot elkaar in relatie staan. Het verhelpen van een ziektebeeld is dus veel meer dan een pil om de klachten te onderdrukken, maar de zoektocht naar de kern van het probleem en dat oplossen. Ik kijk naast de medische aspecten ook naar levensstijl, voeding en alles wat daar aan gerelateerd is.

Om dit op deze manier te kunnen doen heb ik diverse HBO geaccrediteerde opleidingen gevolgd zoals klinische Psycho-Neuro-Immunologie, Fytotherapie, Orthomoleculaire geneeskunde volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie, Bioresonantie volgens Paul Schmidt en reguliere westerse geneeskunde.